Ελληνική Αγροτική Ανάπτυξη

Ελληνική Αγροτική Ανάπτυξη

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα

“ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ”


Την ώρα που η Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε μας κουνάει επιδεικτικά το δάχτυλο επιβάλλοντας μας μέτρα εξαντλητικής λιτότητας, καθορίζοντας το αν και πότε θα γίνουν εκλογές μέχρι και το τι κόμμα θα πρέπει να ψηφίσουμε σε αυτές, ξεχνάει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια… Τα τελευταία χρόνια ταΐζουμε με το δικό μας ιδρώτα και αίμα 520.000 Γερμανούς εργαζόμενους! Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία, το ύψος των εισαγωγών της Ελλάδας από την Γερμανία την τελευταία δεκαετία ανέρχεται σε 70 δις ευρώ εκ των οποίων τα 21 δις δόθηκαν σε αμοιβές των εργαζομένων για την παραγωγή των προϊόντων αυτών.


Το παράδοξο είναι ότι τα Γερμανικά προϊόντα διατίθενται σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και 30% ακριβότερα στην δική μας αγορά απ ότι στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές αγορές.


Επιστροφή της Ελλάδας στην παραγωγή (αγροτική – βιοτεχνική – βιομηχανική) και στο πρωτογενές πλεόνασμα για να σταματήσει επιτέλους αυτή η αφαίμαξη του Έλληνα πολίτη από τους διεθνείς καπιταλιστές και κατ επέκταση η εξάρτηση της χώρας μας από εξωτερικούς ληστρικούς δανεισμούς.


Η Ελλάδα μπορεί να παράξει τα πάντα και το έχει αποδείξει όσες φορές την έχουν αφήσει να δράσει Ελεύθερα και Εθνικά.
Source : ellinon.paligenesia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου